Credem cu tarie ca, peste tot in Romania, exista multi profesionisti in asigurari, oameni onesti, cu experienta si care se bucura de increderea a sute sau mii de client !

Stim ca niciun profesionist in asigurari nu-si mai poate permite luxul de a oferi clientilor sai o singura solutie, din postura de agent de asigurari care reprezinta un asigurator ! Viitorul acestor profesionisiti este in brokerajul de asigurari!

Cunoastem problemele brokerilor de asigurari mici, care, desi pun suflet in ceea ce fac si sunt profesionisti orientati catre client, au mari vulnarabilitati date de conformarea la cerintele legale si de puterea de negociere scazuta cu companiile de asigurari.

Intelegem ca toti acesti profesionisiti au nevoie de un cadrul in care sa-si desfasoare activitatea in mod eficient, legal, la cele mai inalte standard de calitate a serviciilor oferite clientilor , in mod etic si transparent.

Beneficii franciza

MIB ofera tot acest cadru

suportul informatic, know-how-ul, politicile si procedurile aflate in concordanta cu cerintele legale, cele mai simple si eficiente fluxuri financiare, informationale si de documente, avantajele decurgand din statusul de broker premium in relatia cu cei mai importanti asiguratori din Romania, parteneriate cu TOTI asiguratorii Romani care-si distribuie produsele prin brokeri, precum si parteneriate internationale cu asiguratori sau cu alti brokeri specializati, pentru produse mai putin uzuale dar cerute de catre clientii nostri.

In acest fel, focusul Partenerului nostru ramane pe business-ul sau, pe crestere si dezvoltare, pe cultivarea relatiei cu clientii sai pentru a le oferi multiple solutii de asigurari precum si consultanta necesara alegerii optime.

Motivat?

Afla despre comisionul oferit pentru francizare!

Politica de Comisionare